No niin, lopultaki ehdin tänne vähän kirjoittelemaan vauhdikkaan viikonlopun päätteeksi. Joulu valmistelut ja muut tahtoo pitää liikenteessä.

Perjantaina siis haettiin Tinni kotiin Kajaanista ja täytyypä sanoa, että enpä olis uskonu, että näin pieni koiruus voi olla noin reipas ja käyttäytyy kuin oikea koira (-; Ei siis tosiaankaa ole mikään "lelukoira" (; Tinni tosiaankin on tosi reipas koiran alku, ikää on nyt 7.5 viikkoa ja kakara viilettää joka paikassa kuin kotonaan. Kajaanista tullessa poikettiin Jounin kotona ja Tinni pääsi tutustumaan "mummolan" väkeen ja eipä se tyttö paljon ujostellu. Oli kyllä heti kuin kotonaan. Pari tuntia siellä kyläiltiin ja jatkettiin matkaa kotia ja sama kuvio toistui meillä. Koiruus vihelsi huoneesta toiseen ja tutki nopeasti paikat pupua myöten...pupu vaan ei oikeen tykänny öh tungettelevasta kaverista (; 

Taistelutahtoa neitistä löytyy vaikka muille jakaa ja ote ei näköjääs pienelläkää terrierillä ihan niin vain irtoa (-; Tässä saattaa jokuset sukat ens kessään mennessä hajota. Muutoinkin tyttö on tosi avoin ja iloinen kaveri. Jopa meiän koira lauma hyväksyi sen samoin tein, kun ensin yksitellen jokainen sai tutustua pikku kaveriin. Luulin että Nana on jälleen pahin, mutta kävikin niin et, että Nana  tykkää pienestä kaikista eniten ja jopa leikkii sen kanssa (; Pikkuisen koirankieli on niin loistava, että ei tosiaankaan ollut vaikeuksia sopeuttaa laumaan. Riiviö osaa käyttäytyä ihan niinkuin pennun isompia kohtaan kuuluu.

Eilen Tinni sitte pääsi meiän kanssa saunaan pesulle, pestiin "pentulaatikon tuoksut" pois ja ei se siitäkää ollu moksiskaan. Ihan hiljaa ja nätisti oli, kun pesin sen suihkun alla ja toiset istu löylyssä. Aussien pentujen oon kuullu joskus asiasta hieman protestoivan (-;

Ulkona on käytetty ahkerasti ja montaakaan vahinkoa sisälle ei ole tullut. Yön penska on nukkunu minun sängyn vieressä omassa boksissaan ja yhesti yössä neljän aikoihin se on  herättäny käyttämään pissalla ulkona. Syömään on herätty puoli 8 maissa ja ku oli käyty kakki ja pissa tekemässä, jatkettiin unia vielä reilun tunnin verran. Syönnin päälle en enää laittanu boksiin ja niinpä se tytteli sitte nukkui minun sängyn vieressä Nanan päällä melkein puoli kymmeneen saakka (-; Olis tullu tosi kiva kuva, mutta eipä ollu kamera käsillä.

Ja enpä olis semmosta uskonu, että meillä vielä koiruus on sohvalla, mutta niin se vaan tuo Tinni on tuonki talon isännän pään sekoittanu, että siinähän se sitte sohvalla illat makoilee vuoron perään jonku sylissä ku väsähtää. Ja ihmeellistä "piipitystä" se koko talon väki nyt harrastaa, ku "jutellaan" penikalle (; Saas nähä kuin "lellipenikka" siitä tulee..

Että sellaista menoa täällä meillä. Aivan mahtava joululahja saatiin Annelta!! Suuret kiitokset vielä kerran Annelle tuosta mainiosta pakkauksesta! Alla muutama kuvajainen pupsista touhuissa. Kamera meillä ei oo häävi tällä hetkellä, mutta jospa niistä jotai selvää sais.

Loppuun vielä mainittakoon, että Sisulle kuuluu edelleen hyvää. Huomenna nähdään lenkkeilyn merkeissä poitsu...jänskä nähä, mitä se tuumaa ku näkee meitä (;

Moi, mä oon sitte se paljon puhuttu Tinni...hanska oli mulle vähä iso...

1136304.jpg

Tässä pistetään "dalmista" ojennukseen..

1136294.jpg

Välillä otetaan vähän dalmiksen noutoa ku se ei muuten älyä asettua (-;

1136296.jpg

Sitte on vuorossa pallonouto, jota tietysti pitää kans..

1136311.jpg

vähä pyöritellä, että saalis ymmärtää luovuttaa..

1136317.jpg

Nooh, mikä siinä on ku ei se asetu...

1136313.jpg

No nii voitinpas (;

1136308.jpg

Tässä annetaan hanskalle kyytiä ja

1136314.jpg

lennokas hanskan nouto (-;

1136299.jpg

Ja "luoksetulo" kohti linssiä (-;

1136316.jpg

Mutta osaa se välillä olla "kiltti" pieni sylivauva kuten tässä (-;

1136446.jpg