Lopultaki sain aikaseksi, että jonku rivin tänne kirjoittelen pitkästä aikaa. Ongelmittahan tämä ei luonnollisestikkaa näköjään tälläkää kertaa onnistu, alusta sain taas tarinoinnin alottaa ku jostai syystä ei nuo hymiöt nyt pellaa ja kone sitte jumitti, ku niitä yritin käyttää. Argh ku minä joskus inhoan näitä koneita ja yhteyksiä täällä meiän perällä. Perhossa kuulemma pelitti ku unelma tämä kone, vaikka se se vasta korvessa on!!!

Vaan aikahan on tässä tietenni kulunu siivillä, siitähän on jo kulunu kuukausi aikaa ku Mindyn ja Önskan pentuset lähti maailmalle uusiin koteihin. Aivan mahtavat kodit nämä hassut reippaat pentuset saivat, suuri kiitos siis kaikille uusille ja ei niin uusille ihimisille upean kodin tarjoamisesta ihanille kakaroille. Nämä penskat olivat taas oma joukkonsa, aivan mahtavia koiran alkuja, paljon hyviä ominaisuuksia vanhemmiltaan perittyny tuntuis olevan. Reippaita kuin mitkä, mitään eivät älynneet pelätä, karkasivat tallillekki aina ku silmä vältti jos yksin pihaan jätti. Yks päivä saivat revittyä kananruoka säkinki rikki ja melkoisesti taisivat maistella sitä ku aamulla pentukammarin haisu oli niinku isommassai kanalassa.... Että kyllä siinä tekemistä riitti töitten päälle, vaikka Jenna tässä kotosalla oliki melkein siihen asti ku kaikki pennut lähti.

Alla olevassa kuvassa pentuset on lähössä silmäpeilaukseen  Ouluun. Pari äänekästä kaveria oli, mutta muuten oli hyvin onnistunut reissu.

Pennuthan kävivät päivää vaille 7 viikkoisina silmäpeilauksessa ja sitä ennen niille tehtiin pentu tarkastus. Jokaisella pennulla olivat silmät täysin terveet  ja tarkastuksessa ei ilmennyt mitään poikkeavaa, paitsi Vilmalla oli pieni kauneusvirhe toisessa korvassa. Nyttemmin kasvun myötä sitäkään ei juurikaan huomaa jos ei tiedä. Ensi viikolla pennuilla tuleekin jo ruhtinaalliset 3kk täyteen, joteska toivotaampa että saan uusia kuvia kakaroista sitten sähköpostiin niin vois laittaa tännekki näkysälle, miten niillä on kasvu lähteny alkuun. Samaa toivon tietysti parsonin pennuista, jotka muuten piakkoin täyttävät jo 5kk!! Missä se tuo aika menee!! Parsoneilla on kans lähteny taival hyvin kulkemaan uusissa kodeissa, kukaa ei ainakaa oo muistanu valittaa ((;

Mutta tässäpä kuvaset uusista ihmisistä lähtöpäivänä H pentueen osalta

Ihan ensimmäisenä lähti Ilo tyttönen elikkä Ghosteye's Honeysuckle Sari Judinin mukaan Kuopioon.

Ilolla on kaverina tälläinen hurjan näköinen ihana otus. Meikä ihastu.

Toisena lähti Hilima (Ghosteye's Harebell), jäi tänne Kiiminkiin Anne Lehtisolan hoiviin, kaverina Hilimalla on 7v aussie rouva.

Kolmantena maailmalle lähti Vilma (Ghosteye's Hyacinth), Suvi Holströmin perheen pariin Haapajärvelle. Kaverina sekarotuinen Uuno ja pyreneitten koira Otto. Vilmasta toivotaan isona lehmäpaimenta avuksi tilan hommiin. Toivotaan että isot saappaat täyttyy (:

Ja neljäntenä lähti sitten Tyyne (Ghosteye's Heather) tyttönen Tornioon Kannalan perheeseen. Tyyne toimittaa siellä ainoan koiran virkaa, toivottavasti hyvin kans sitte (:

Ja viidentenä lähti viimeisenä kotia etsivä kauhukakara Ghosteye's Hardybear elikkä kotoisammin Huti, Köpiä ja Timoa kiusaamaan Raaheen. Kuva vaan tuli tosi huono kelistä johtuen. Koitamma korjata asian myöhemmin (; Köpin ilme kertonee kaiken.

Ja viimeisenä lähti sydänten sulattaja Ghosteye's Hucleberry eli Huge Juhon "iloksi" Tuusulaan. Naapurissa asustavat Kiksi ja Hinni, joten tylsää ei varmasti kaverilla tule olemaan.

Mukana Juholla oli hakureissulla Hinni ja Kiksi (jotka eivät varmasti mitenkään vaikuttaneet Juhon päätökseen hankkia aussie...) Terveisiä harvinaisille vieraille (:

Sitte tuolta kuvagalleriasta löytyi tälläinenki kuva, tuli niin kauhian ikävä noita hirviöitä ku tämän näki. Vaikka niissä aina on niin kovasti työtä, etenki loppuajasta, niin eihän sitä kultaisempia otuksia ole kuin koiranpennut jotka niin täydestä sydämmestään osoittavat terävillä hampailla ja kynsillä suurta rakkauttaan ((Ö Tässä siis koko pesue vielä koolla hieman ennen luovutusta äipän sylissä (;.

Että siinäpä ne pentu uutiset tältä erää.

Sitte tulos sato on ollut Ghosteye's kasvattien osalta aika huisaa tämän alkusyksyn ja kesänkin osalta. Laittelen tässä enimpiä, jotakin varmasti jää laittamatta, mutta kaikkea ei millää aina muista, ku välit tälläiseksi venyy (minun syy)

Jos aloittaisin vaikka näyttelytuloksista. Krissehän sai ensimmäisen serttinsä Haukiputaalla kesäkuun 19 päivä ja tästäkö näyttely villitys sitta Katrin ja Krissen osalta pyörähti käyntiin taas. Seuraavat näyttelyt  23.7. tais olla Torniossa josta myös tuliaisina serti ja pn1, sa ja VSP, tässä vaiheessa siis muotovalion arvosta 2/3 osaa saavutettuna. Noh sitte tyttönen hoksas tiputtaa karvat ennen seuraavaa näyttelyä ja tuomari oli vähän toisenlaista mieltä, niin tuloksena Kokkolan ryhmiksestä 19.8 EH, mutta ei huonosti silti. Eiköhän se viimoinenki serti sieltä vielä tule, toivotaan näin.

5.8.11 Elli ja Jossu saivat ykkösistä kolmannen nollan ja siirtyivät kakkosiin (:

Ja Köpi (Ghosteye's Full of Action ja Timo avasivat kisaurakkansa hienosti hakuhommissa 7.8.11 Torniossa  ja saavuttivat HK1, hienosti pistein 242, kakkostuloksella. Hyvä pojat! Toinen kisa vähän myöhemmin ei niin hyvin onnistunut, mutta eihän sitä yleensä makiaa mahan täydeltä, jatkossa varmasti onnistuu (:

Sitte Agility tuloksia urakalla paukuttanut Kitsi ja Virpi tälläisellä tulos tasolla :

Kuopio 14.8. nolla, sij. 3 ja serti

20.8. jossakin saavutettu 0 ja sijoitus 7.

3.9. Olisko Jyväskylässä ollu, 2x 0 sijoituksilla 1 ja 6, sekä piirinmestaruus ja sitä myötä SM nollat kasassa, sekä osallistumis oikeus MM karsintoihin. Aika leuhkaa tytöt (:

14.8.11 Ylöjärveltä tuli myös mukavia uutisia Hukan siskolikasta. Nuka (Ghosteye's Ghost Whisper) ja Tarja Puputti olivat käyneet ensimmäisissä toko kokeissaan ja heti hienosti ykkös tuloksella aloittivat pistein 175, luokkana siis Alokkaat vielä.

21.8.11 Asta (Ghosteye's Dewberry) avasivat toko uransa Pihtiputaalla ja hienosti ykköstuloksella 183p. alokkaissa. Valitettavasti Astan selkä on alkanun oireilla enemmän ja enemmän, jotes pienen pelastuskoiran kisaura voi loppua lyhyeen. Mutta toivomma että kotikoirana päiviä on vielä paljon jäljellä. Onnea joka tapauksessa vielä kerran tästä hienosta tuloksesta.

Kitsi avasi myös agikisa uransa 18.9, hienosti. Eka kisoissa 15 virhettä ja toisesta hyl, mutta hyvä fiilis, on jo hieno saavutus. Toiset kisat käväisivät 27.8, tällöin 10 virhettä ja toinen startti hylly, jotes olettaa voi että vauhtia riittää.

17.9.11 myös Tiina ja Vega (Elboron Eternal) avasivat PK uransa (toko ja agility niille jo tuttua puuhaa) ja ensimmäisestä hakukisasta touhuilijat nappasivat hienosti ykköstuloksen pistein  275, maasto huimat 198 ja tottis 77p. hienoa.

Ja viimeisin mutta ei laisinkaan huonoin uutinen on Kerkän Jorman ja Axin (Ghosteye's Daring Wildfire) viimeisin jälkikoe tulos, toverit käväisivät hankkimassa ensimmäisen ykköstuloksensa kolmos luokassa ja sitä kautta s se KVAn kiinnitys lähti käyntiin, tulos hienosti yhteensä 270p. JK3. Maastosta 180p. ja tottis 90p. Onnea poijaat!

Että tälläisia touhuilijoita ne nuo kasvatin omistajat, jatkakaa samaan malliin (:

Meikä yrittää kans alkaa nousta täältä saamattomuuden suosta ja etes vaikka sitä tokoa alkaa taas vääntää. Välillä menee hyvästi viikon verran aktiivisesti treenaten, sitte mulle aina sattuu jotaki epäonnista tai muuta ärsyttävää  mikä katkaisee hyvän putken ja taas saa ettiä inspistä. Mutta koetamma jatkaa.

Lisää taas jonkin ajan päästä, kun hyvästi asiaa irtoaa.