Tontilla meinaan. Viikonloppu meni taas hommaillessa tontilla ja asioilla. On kyllä sen verran kiirettä pitäny, että kyllä treenaukset koirien kans on nyt ihan minimissään. Mutta agility treeneistä ei olla poissa iha vähällä. Viime viikolla oli kyllä taasen hienot treenit. Nana menee ihan sujuvasti, mutta se Nabu se kyllä menee niin lujaa, että pitäis oppia kaks kertaa nopeammaksi ite ihan pelkästään jo käskytyksissä. Mutta se on hyvä että on hauskaa (-: Pitänee melkein Jennaa pyytää, että tulee kuvaamaan treenejä, jos vaikka vähä niitä kattelemalla oppisin pari pikku juttua.

Mutta vaikka ei tässä sen kummemmin oo päästy treenaileen, niin hyvin ne saa toimintaa tuolla tontilla puuhastellessa. Ens viikon aikana olis tarkoitus saada lampaille mökki ja aitaus valmiiksi, niin pääsee sitte vähän lammashommia harrasteleen, jos ei muuta.

Vielä muutama päivä, niin selviää mitä siellä Enkin ultrassa sanotaan. Muuten tuntuu että aika kuluu kuin siivillä, mutta kun jotain odottaa, niin tuntuu että aika vain matelee.

Päivityksiä lisää kun Enkin ultra selviää.

Alla muutama kuva tontilta ja Tinnistä kun täytti vuoden kolme viikkoa sitte.

Talon pohja

2051308.jpg

"Navetan" pohja

2051309.jpg

Vaiheessa oleva lampaitten väliaikais suoja. Illalla ympärillä oli jo aitaus.

2051311.jpg

Ja 1v Bordetella's Tiny Toon (-: On se sitte sievä tyttö

2051315.jpg