No niin talo on nyt sitte hiljainen ja tyhjä, kun pikku vilistäjät on kaikki lähteneet. Nelisen viikkoa tätä rauhaa kestää, kunnes se meiän oma pikku mies saapuu taloon...

Eilen lauantaina toko SM kisojen jälkeen tultiin hakemaan punaista pientä Elani tyttöä (Elani Dancing)  uuteen kotiinsa. Pitkä on tyttösella matka, sillä uusi koti on Norjassa saakka. Uudet onnelliset omistajat Gerry ja Todd Nolen. Tavallaanhan Elani palasi "juurilleen", sillä Noleneilta aikanaan on haettu Lissu äippä ja Sidi vaari, tosin silloin Nolenit asuivat vielä Suomessa, Inarin Angelissa. Mutta hienon kodin Elani sai, pääsee varmasti ensi kesänä lampaita paimentamaan ja ties vaikka tänä kesänä pääsee tutustumaan hanhiin. Tälläiset ainakin olivat suunnitelmat. Elanin seurana asustaa myös Lissun siskon tyttö Lucky ja komea aussie herra. Kiitokset Gerrylle ja Toddille, kun tarjositte hyvän kodin pienoiselle. Oli tosi kiva tavata monen vuoden jälkeen.  Alla kuva "perheestä".

Tänä aamuna sitte tultiin noutamaan viimeistä pienokaista "Pikku-Lissua" (kutsumanimi vielä hakusessa).  Pikku-Lissun uusi koti sijaitsee Porvoossa Sanna Viitasen perheessä. Kaverina siellä asustaa myös vanha aussie rouva Fin TVA Tres Colores Ferrara. "pikku-lissun" kanssa suunnitelmissa on myöskin PK-harrastuksia ja tokoa ja mitä nyt sitte ehtivätkään ajan kanssa ja mihin tyttösen vietit nyt sitten tuntuvat passaavan. Ehkipä lampaitakin pääsee kokeilemaan. Tosi hienon ja passelin kodin myöskin tämä vilkas neitokainen sai, onnea kovasti matkaan ja Sannalle pitkää pinnaa (-: Ja paljon kiitoksia loisto kodin tarjoamisesta. Alla kuva Sannasta ja P-Lissusta.

Onnea kovasti matkaan suureen maailmaan kaikille pienokaisille. Nähdään!!

Eilettäin tosiaan oltiin siellä Toko SM kisoissa Oulussa. Osallistuin itse ensimmäistä kertaa Alokas luokkaan, Nabun kanssa. Aikaisempina vuosina oon ollu aina EVL:ssä, Sidin kans muistaakseni kolme kertaa, Lissun kans kerran ja Nanan kans kerran. Kyllä tuntui Alokas helpolta, vaikka iso kisa olikin. Ainoa harmitus oli tuo minun flunssa, joka nyt pari tepposta aiheuttikin, kun ääni ei kunnolla toiminut, mutta koiruus toimi ja toimi loistavasti siihen nähden että oli sen toinen toko kisa ja muutenkaan kisa uraa ei hirveästi ole karttunut. Ehkipä tässä nyt sitte innostuu TK 1:stä metsästämään ainaski (-: Nabulle siis hyvä ykkös tulos 187,17p ja sijoitus 15:sta  69:n alokas luokan koirakon joukossa. Aika hienosti (-:

Joukkue meillä sijoittui myös hienosti 25:ksi, Kiimingin koiraharrastajilla oli joukkue mukana ensimmäistä kertaa ja vähäiseen treenaamiseen nähden meni kyllä hienosti. Jos ensi vuonna innostutaan uudestaan, treenaillaan vähän enempi eikä viime tipassa (Ö Meillä oli tosi mukava ja hyvä henkinen joukkue, jossa siis olivat mukana minä ja auspai Nabu ALO, Krisse auspai ja Katri ALO (ei osallistuneet kisaan, hieman kesken oli vielä) Heli ja auspai Ritu AVO (Ritu ehti aloittaa juoksun ennen kisaa, ei osallistunu) Pirkko ja lagotto Nucca, Tiina ja auspai Niklas, Marja-Leena ja auspai Rilla.

Päivä oli aurinkoinen ja lämmin, mutta hieman petollinen tuulen vuoksi ja onnistuin polttamaan naamani kauniin punaiseksi (-: Siinäpä ne tärkeimmät tältä erää. Alla jokunen kuva eiliseltä.

Nabu tyttärensä Ellin kanssa, joka oli turistina.

Krisse turistina.

Rilla asennossa (-:

Ja Nabu "näyttely asennossa" (Ö...pitäsiköhä sitä viiä näytelmiin..