Tänään siis käytiin Lissun kans heti aamusta päivin uusinta ultrassa ja kuinkas ollakkaan, niitä pentuja oli sittenkin enempi kuin se kaks, mitä viime viikolla näky! Tässä suu pyöriänä oon aamupäivän nyt ihmetelly asiaa ja todennu että ihmeitä tapahtuu. Pentuja siis näyttäis olevan ainaski 6kpl, joten nyt voi elätellä ainakin sellaisia toiveita, että synnytys sujuiski normaalisti jos kaikki loppua kohden menee hyvin. Kaitpa näissä pupseissa sitte on jotakin erityistä ja tarkoituksellista, koska näin kävi.

Odottelu vuorokausia Lissulla on nyt 34, että penskoilla näky jo hyvin sydän sykkivän ja kaikki toistaiseksi näytti olevan kunnossa. Niin että meille on nyt sitten tulossa pentuja yhdistelmästä Lissu x Nabu..

Täytynee tässä nyt sitte alkaa vastaisuuden varalle kehittelemään "munalukkoja" koiratarhojen oviin, jotta nuo koirat nyt ei ihan valtoimenaan ala lisääntyä, ainaskaa jälkikasvun avustuksella (-:

Pennut joka tapauksessa saavat tietenki syntyä, yhdistelmähän ei sinällään huono ole, päinvastoin, ainoa vika lienee siinä, että sitä ei vaan oltu suunniteltu meikäläisen toimesta. Molemmat vanhemmat terveitä, hyviksi todettuja yksilöitä, eivätkä edes sukua toisilleen.

Että tämmöstäpä tänne tällä erää. Lisää taas kun ehdin.