Meillä oli vilikas viikonloppu tällä kertaa. Kävi vieraita jos vaikka ketä ja lisäksi oli pe-su välisen ajan komea aussie poika Pepe hoidossa / lomailemassa, kun iso veikka Edu oli Pirkon kanssa agility valmennuksessa Haukiputaalla Activedogin hallilla.

Lisäksi meillä kävi pitkästä aikaa Enki tyttönen kyläilemässä Sannan, Tuomaksen ja Rhean kanssa. Siinä samassa vähän katsastettiin, että olisko siinä Pepessä mahollisesti sulhas ainesta Enkille tai vaikka siitä Edu veljestä (-: Kommeita poikiahan ne on molemmat ja mahottoman mukava luonteisia. Olivat heti kuin kotonaan meillä, ku sisään kävelivät. Ja tosi  mahtavasti ne suhtautuu lapsiin ja pieneen "parsonin pentuun" ((-: Tervehtivät hännät heiluen koko talon väen ja meinaspa se Pepe hypätä sohvalle Jounin syliin melki saman tien ku sisään astu...ne EI siis oo aiemmin meillä käyneet. Eivätkä muita tavanneet ku minut aiemmin...pari vuotta sitte. Pirkko oli pe-la välisen yön meillä ja lähti sitte aamulla valmennettavaksi, Pepe jäi ihmeissään kattelemaan perään ku ne lähti. Kävi jopa oma-aloitteisesti oven aukaisten katsomassa pihalla, että mihinkähän ne meni, mutta tuli sitte käskystä kiltisti sisälle ja kävi taloksi. Seurasi sitte minua joka paikkaan, niinko nuo minun muutki koirat ja Sisu ym. hoidossa olijat aina ruukaa. 

Lauantaina tosiaan sitte käytiin Enkin, Sannan, Tuomaksen, Rhean ja Pepen kans mettälenkillä ja mukavasti meni lenkit. Koirilla oli alkukankeuden jälkeen hauskaa ja eihän tuo Enki ja Pepe hassummalta parilta vaikuttais. Katotaan tässä nyt sitte tarkemmin kunhan asia on ajankohtainen. Loppupäivä me sitte katottiin Enkin ja sen sisarusten luonnetesti ym. video materiaalia ja paljonhan niistä sisaruksista yhtäläisyyksiä löytyy, kuten myös niitä pieniä eroja. Mutta on se vaan jännä, miten niissä niitä yhteisiä piirteitä yleisolemuksesta ja käyttäytymisestä löytyy, vaikka kuin ympäri suomea erillään asuvat.

Illalla minä sitte vielä kävin Nanan, Lissun ja Pepen kanssa pikkulenkin. Lissu aloitti juoksun muutama päivä sitte ja siinähän sitä Pepellä oliki sitte alkuun selvittämistä, että kumman pyllystä se ihana tuoksu tuleekaan. Noh kumpiki likka on niin tarkkoja pyllystään, että ei tarvinnu pelätä "vahinkoa tapahtuvaksi" Tosin Lissu oli harvinaisen "kiltti", Nana taasen oli varsinainen "poliisi", piti kyllä tarkasti huolen että Pepe ei olleskaa pääse vikittelemään Lissua (-: Nabu kävi sitte oman reissun "isäntäväen" kanssa lenkkeilemässä. Nabulla oli selvästi vähä sen näköistä pullistelua Pepen kanssa, että katsoin viisaammaksi pitää ne erillään, etenki ku Lissu juoksussa. Tinni ja Sidi kävi sitte minun kans vielä iltasella oman lenkin.

Tänään sitte käytiin vielä Nanan ja Pepen  kanssa kunnon mettälenkki ennen ku Pirkko tuli sen hakemaan. Ja nehän piti tietysti lystiä keskenään.

Tälle iltaa on vielä Nabun treenit ohjelmassa ja sen jälkeen muitten koirien lenkitykset, joten tässäpä ne viikonlopun tärkeimmät. Alla muutama kuvanen eiliseltä, keli oli vaan aika ankea )-:

Jontella se vaan on ihmeellinen tuo koirienkanssa keskustelu taito, kuten kuvasta näkyy, kun katsoo pojan ja koiran ilmeitä ((-;

1224953.jpg

Ja leikki niillä kävi kuin vanhoilla tutuilla.

1222428.jpg

Tässä Enki tyttönen, on se vaan niin ilmetty äiteensä..

1222427.jpg

Ja nuoriherra Pepe hymyineen (-;

1222433.jpg

Tässä sitte poseerataan yhessä.

1222425.jpg