Nyt on sitte Nanan pennut tehty. Lopullinen saldo 5 poikaa ja 3 tyttöä. Kaikki pennut reippaita ja voivat hyvin, kuten myös äippä. Nana on kyllä mahottoman hyvä synnyttäjä ja se kyllä  hoitelee hommat niin erinomaisesti ettei minun tarvi ku käydä väliaikatietoja katsomassa. Kolme ensimmäistä pentua olin katsomassa ite vieressä että homma sujuu, kolme seuraavaa seurasi Jenna, kun olin lampaita, kanoja ja ankkoja ruokkimassa ja siinä samalla käytin Nabun, Tanen ja Lissun lenkillä. Ei tarvinnu Jennankaa ku ilmoitella mulle mitä sieltä tulee. Hieman jännitti, että onko kaikki loput poikia, mutta onneksi sinne pari tyttöä tuli vielä sekaan. Jenna sitte oli yön pentujen ja Nanan kanssa samassa huoneessa, että jos Nanalla yöllä tulee hätä ulos, mutta koko yö oli menny rauhallisesti ja minä käytin sitte yhdeksän aikoihin Nanan ulkona. Kävihän se toki illalla puolenyön maissa pikaisesti asioilla ennen nukkumaan menoa. Samaten aamulla, kauhialla kiireellä hoiteli asiat ja juoksun kans pentuja hoitamaan. On se kyllä tavattoman tunnollinen ja siisti äiti.

Pentujen painot tänä aamuna punnittuna. En raaski niitä koskaan heti syntymän jälkeen emolta ottaa.

Nro1. Blue merle tyttö valkoisin merkein (ei ainakaa vielä näy tan merkkejä) 394g, syntyi siis klo 17.55

Nro2. Blue merle poika valk. merk. (sama juttu ku yllä) 466g, syntyi klo 19.01

Nro3. Musta tricolor poika 436g, syntyi klo 19.10

Nro4. Puna tricolor poika 282g, syntyi klo 19.42

Nro5. Musta valkoisin merkein tyttö 296g, syntyi klo 20.00

Nro6. Blue merle uros (en näe vielä tan merkkejä) 434g, syntyi klo 20.19

Nro7. Musta tricolor uros (pikku Sisu) 312g, syntyi klo 21.40

Nro8. Musta tricolor tyttö ( hyvin vähän valkoista) 342g, syntyi klo 22.53

Alla kuva pentusista ja äitistä tänä aamuna, yksittäis kuvat sitte myöhemmin, antaa nyt vielä pesueen levätä.

Nanalla hyvä ilme, tuiman näköinen vaikka se ei kyllä tosiaankaa oo niistä äkäinen ku toisille koirille.

Sitte Tinni päivitystä. Tinnillä tulee nyt 55vrk eka astutuksesta ja kyllä silläki tuo masu alkaa olla melkoisen järkyttävä. Poissa on se upea kroppainen pikku tytteli, muuttunut muodottomaksi rantapalloksi (-: Mutta näyttäis vielä että ei vielä iha äkkiä oo tekemässä pentuja, ku veuhottaa siihe malliin. Kauhiasti sillä kiinnostais Nanan pennut, eli kyllä hengessä mukana koko eilis illan. Käytin sitte aamulla sylissä kattomassa Nanan pentuja, mutta Nanan ilme oli niin tuima, että Tinni vaan käänteli vaivaantuneena päätä ja ei tosiaankaa puhettakaa että Nana siihe lähelle antais tässä vaiheessa mennä. Tänään sitte aletaan laittaa Tinnin laatikko olokkarin nurkkaan valmiiksi, Jouni osti tännään sitte muovimattoa palasen, että saa laittaa laminaatin suojaksi. Alla kuva Tinttaran masusta...näyttäis että kyllä sieltä enempi ku kolome taitaa tulla (-:

Siinäpä ne taitaa nyt sitte tähän hättään tärkeimmät. Lissää taas myöhemmin. Nyt täytyy rientää hommiin, olis tulossa talkoo porukkaa tekemään tallia, että ei tässä tekemisen puutetta missää nimessä oo.