Paljon on sattunu ja tapahtunu, mutta sen verran on kiirettä ollu, että eipä taas oo ehtiny kirjoitteleen. Lisäksi tämä meiän yhteys nettiin on niin hidas, että ei vaan taho jaksaa tässä kovin pitkään istuskella.

1925751.jpg

Tane poika kasvaa vauhdilla, ikääki alkaa olla jo reipas viikko päälle 4kk. Painoa nyt en tänään oo muistanu kattoa, mutta korkeutta alkaa varmaan jo sellainen 45cm ainaki olla. Ei kyllä tytöistä korkeudesta kaukana enää oo. Melkoinen koipeliini se alkaa olla ja takapää reilusti etupäätä korkeammalla, mutta eipä tuo näytä sen menoa haittaavan (-: Tosi hauska hemmo se on ja ainaki tähän mennessä pysyny terveenä. Ainoa harmitus on ollu tähä mennessä se, että toista palleroa ei oo vielä näkyny eikä kuulunu )-: Mutta sehä nyt on sitte vaan huonoa tuuria, jos sellaiseksi jää. Koiraa se ei kyllä muutoin huononna ollenkaa, se "suuri" jalostus ura vaan jäis "saavuttamatta". Mutta katsellaan nyt rauhassa vielä jonkin aikaa.  Tanen kans on tätä viikkoa lukuunottamatta nähty Elli ja Mindy siskoa penska reeneissä ja mukavasti on menny. Kakarat on kyllä niin tyypillisiä aussien pentuja, varsinaisia "pentuneroja" (-: Hienosti ne leikisti jo juoksee "ruutuun" makupala kupille, muka hyppäävät 15cm esteen yli ja ottavat kontaktia, harjoittelevat sivulle tuloa ja luoksetulo hömppää. Hauskaa on ollu ja hauskempaa on ajateltu pitää...saatikka meikä sitte pääsee kintun kans kulkemaan.

1925735.jpg

Mehän oltiin Nabun kans viikko sitte agility kisoissa ja loistavan ensimmäisen startin hylyn jälkeen meikäläistä sitte potkaisi "onni" toisessa startissa oikeen kunnolla )-: Alku lähti lupaavasti kuten eka startissakin, mutta kolmannen esteen jälkeen oikeasta jalasta kuului isolla äänellä "POX" ja sen jälkeen sitä sitte kuljettiin yhdellä jalalla pomppien )-: Harmitti ihan vietävästi ja harmittaa vieläki. Oon meinaan ollu sairaslomalla koko viikon ja sitä se on myös ens viikko. Keppien kans kävellään ja siinä vaan voi arvailla kuinka paljon ne koirat on päässy puuhailemaan )-: Ollaan me hissukseen mettätietä kävelty "keppi lenkillä" nyt parina päivänä, ku varmaan tuo oma pää kärsii tästä tekemättömyydestä enempi ku koirien päät!! Jalassa siis on kuulemma lihas repeämä pohjelihaksessa, mielenkiintoista vaan että se kipu tuntuu polvitaipeessa ja jalkaa ei voi suoristaa. Nooh kyllä kait ne lääkärit tietää..

Lisäksi Lissu ja Nana on molemmat  nyt juoksussa, ens viikon alkupuolella alkaa parhaat päivät, joten meno vaan monimutkaistuu, mutta eiköhän se tästä taas. Onneksi Nabu on järkevä uros, eikä turhia ulise, vikittelee kyllä jos tilaisuuden saa, mutta muuten on kyllä tosi järkevä edelleen noitten tyttöjen juoksujen suhteen.

Vivan ja Nabun pennut:

1925740.jpg

1925677.jpg

1925688.jpg

Niin ja kävihän meillä toissa maanantaina suloisia pentu vieraita. Anne kävi Nabun ja Vivan pentujen kans vierailulla samalla reissulla ku käytti kakarat tarkastuksissa. Ihania palleroita ja melkoisen elävää sakkia, kerkesivät käydä aitan alla ja juosta suuntaan jos toiseen. Kovasti leikkivät hanskoilla, purkeilla ja retuuttivat toisiaan. Mahtavia tyyppejä, kyllä näistäki pupseista tulee varmasti mahtavia harrastuskavereita uusille omistajilleen ja luulenpa että näistäki vielä kuullaan, sen verran hyvät tyypit kakarat saivat omistajikseen. Terveisiä vaan uusiin koteihin, laittakaahan minulleki kuulumisia (-:

1925731.jpg

1925695.jpg

Silloin samaisena maanantaina minulla oli se yrittäjyys näyttö, joka ei sitte menny ihan kerta heitolla läpi, niinkuin vähän epäilinki. Täydennettävää jäi muutamasta kohtaa. Sairaslomalla viikolla niitä tein ja lähetin menemään, mutta vielä ei oo kuulunu, että vieläkö täytyy täydentää. Toivottavasti sen nyt piakkoin sais suoritettua, ku tekemistä on muutoinki enempi ku tarpeeksi. Viime viikon rakennuslautakunnan kokouksessa meni se suunnittelutarveratkaisu tontin suhteen läpi. Nyt sitte pitää vielä odottaa vielä kolmisen viikkoa, että valittaako joku ja jos ei niin sitte saadaan hakea rakennuslupaa. Hieman on ollu kivinen tie tässä asiassa, mutta toivotaan, että se siitä jossai vaiheessa silottuu. Onneksi tämä vuokra-asunto on tosi mukava paikka asua, niin ei sillee hätää päästä pois.

Kuva nykyisen asunnon takapihalta:

1926038.jpg

Niin ja ku se tämä metsästys kausikin on alkanu, niin onhan se meiän Tinni päässy isännän kanssa ihan kiitettävästi metsälle mukaan. Ovat olleet ihan yö reissuja eräretkillä ja Tinni on ihan sujuvasti osannu isukin makuupussissa nukkua (-: Ei niillä hirveästi oo onnea saalismäärän suhteen ollu, mutta yks teeri on kuitenki tullu kotiin tuomisina. Tinni oli retuuttanu kuollutta lintua ihan tohkeissaan ja ei ollu millää meinannu irti löysätä (-: Harmi ku Jouni ei ollu älynny ottaa kuvaa siitä saaliin kimpussa. Mutta innokas kaveri se on metsällä ollu, vielä ku tuosta kasvaa ja kehittyy niin luulempa että parempaa mettäkaveria saa ettiä. Suuret kiitokset Annelle tuosta hienosta pikku paketista (-:

Ja ku tässä toiveita siitä omasta pienestä "tilasta" elätellään, niin pitihän se Jounin hankkia jo varalta itselle valmiiksi traktori (-: Alla kuva "maajussin" omasta Fergusta (-: "Verku" asustaa lampaitten kanssa minun vanhempien luona Jongulla toistaiseksi. Hauska pikku peli.

1925728.jpg

Ja loppuun vielä mainittakoon yksi näytelmä menestys (-: Tähti ja Vega tästä viimeisimmästä pesueesta (Nabu x Lissu) käväisivät pentunäyttelyssä eilettäin ja saivat sieltä hienot arvostelut mukaansa sekä Tähdelle VSP ruusuke ja Vegalle hienosti ROP ruusuke, onnea molemmille menestyksestä. Jostakinhan se menestykellinen ura on aloitettava (-: Pupsit olivat esiintyneet hienosti, vaikka ikää vasta vajaa 6kk. Kiitokset Tiinalle ja Kaisalle.

Muutaki menestystä on tullu, mutta ku en muista mitä oon jo aikaisemmin kirjoittanu, niin pitänee jättää seuraavaan kertaan.