Harmillisesti tässä on ollu nyt tietokone ongelmia ja jääny tämä blogi pahasti viime viikolta päivittämättä sen vuoksi, mutta yritän nyt pätkän tänne kirjoitella ja lisään linkin kuviin, joita viime viikolla otettiin. Vieläkään tämä kone ei kunnolla toimi, joten niitä yksittäis kuvia en penskoista tähän saa, niinku haaveilin, mutta nimeän ne tuonne picasaan vielä.

Joka tapauksessa viime viikolla oli pentujen sirutus maanantaina, Anita Alatalo käväisi kotona laittamassa sirut, mikä helpotti ja nopeutti huomattavasti eläinlääkäri reissua. Penskat ei tienneet sirun laitosta yhtää mitää.

Tiistaina käytiin Kaisa Wickströmin luona Akuutissa lääkärin tarkastuksessa. Tehtiin normaali pentutarkastus sekä peilattiin silmät ilman tippoja ja tippojen kanssa. Kaikki pupsit oli muilta osin terveitä, mutta kolmelta pennulta löytyi ilman tippoja tarkastaessa lievä iris coloboma silmästä. Onneksi ne olivat erittäin lievät, mutta löytyi kuitenkin. Joka tapauksessa Kaisan mukaan eivät tule penskojen elämää häiritsemään millään tapaa, mikä on mukava juttu se. Kaikki pennut käyttäytyivät tosi esimerkillisesti lääkärissä (-:

Samalla reissulla katsottiin myös Lissun ja Sulon silmät ja molemmilla kirkkaat ja täysin puhtaat simmukat edelleen.

Keskiviikkona tehtiin pennuille myös pentutesti ja täytyypä sanoa, ettei mulla noin tasaista pentuetta vielä ole ehtinyt ollakkaan. Kaikki kyllä suhtautuivat tosi reippaasti vieraaseen ihmiseen vieraassa huoneessa ja kukaan ei reagoinut kovaan ääneen. Toivottavasti nämä jutut pysyy samanlaisena tulevaisuudessakin. Lisäksi testattiin saalisviettiä ja sitä löytyy kaikilta, osalla tosi vahvana ja osalla ehkä hieman lievempänä, mutta voisin kuvitella että kannattaa tuotakin viettiä koulutuksessa käyttää näillä pennuilla hyväksi.

Loppuun mainittakoon että toissa viikolla kävivät lonkka ja kyynärkuvissa Onni, Sulo, Sisu ja Krisse ja jännityksellä tässä odotetaan, mitä sieltä kennelliitosta sitte vastaukseksi tulee...lääkärin arvioin mukaan ei hassumpaa (-:

Mutta jatkampa tarinaa myöhemmin, tässäpä linkki uusimpiin kuviin. Piha ja muut hömpötys kuvat on ottanu Sanna Känsäkangas (Enki tätin omistaja) ja yksittäis kuvat Pirkko Riekki, kiitos tyttöille kuvajaisista. http://picasaweb.google.fi/marjo.ratilainen/EPennut65viikkoa