Elikkä tarkalleen ottaen tänään 57vrk toisesta astutuksesta. Pennut siis saisivat syntyä jo ihan milloin vain.

Toistaiseksi Tinni näyttäis keskittyvän vain mahan kasvatukseen ja lepäilyyn  Maha näyttää kyllä valvavalta tuollaisen pikkukoiran kropassa. Ihan muodoton möhkäle koko koiruus, mutta silti hyppelehtii ketterästi mihin vain. Tuleeki Tinnin emä mieleen, kun aikoinaan Annen luona käytiin kattoon sitä, kun oli viimeisillään. Hirvitti se rantapallo joka hyppelehti sohvan reunoilla eikä yhtää ymmärtäny varoa...äitiinsä siis tytärä tullu. Mutta hyvinhän tuo näkyy voivan. Ruokaki maistuu hyvin ja paljastui viikonloppuna että saa ylimääräis herkkuja keittiössä kävijöiltä... eilenkin oli saanut "nälkäinen raukka" ainakin kolmesti eri henkilöltä vähän herkkuja  

Tänään pitänee jo ottaa kuumemittari ja vähän mittailla lämpöjä, että jos vähän sais osviittaa koska se aikoo synnyttää. Toivottavasti ennen perjantaita, meinaan silloin viimeistään olis tarkoitus lähteä Mindyn kanssa miehiin Önskan luo Jokelaan. Toivotaan siis näin, että silloin tärppää, ko töistä tuntuu olevan kovin hankalaa tuo vapaan saaminen..

Mutta että sellainen olis yritys, katsotaan kuinka sitte käy. Puolessaväliä viikkoa olis tarkoitus nähdä Mindyä ja Marja-Leenaa että katsellaan millä mielellä se tyttönen on.

Niin ja pari mukavaa terveystulosta pitänee lisätä tänne. Edelisen pentueen kakaratki alkavat olla jo reilu 1.5v vanhoja ja ensimmäiset tosiaan jo käyneet terveys tietojaan päivittämässä. Ja eipä hassumpi alku Nanan ja Nabun lapsosilla, toivotaan että loppuillakin yhtä kivaa tulosta. Meinaan Indyllä lonkat A/A ja kyynäret 0/0, toisessasilmässä edelleen luonnollisesti se pentuna peilattu iris coloboma, mutta sehän ei onneksi menoa haittaa, kiitos Inkerille tietojen päivittämisestä, hyvästä hoidosta ja onnea koirulin terveistä nivelistä, kyllä niillä passaa porskuttaa. Ja samaisen pesueen Iita käväisi myös kuvissa ja lähes yhtä hienolla tuloksella, lonkat A/B ja kyynäreet puhtaat 0/0, silmiä ei päässy samalla kertaa peilaamaan mutta käypi sitte toisella kertaa. Kiitos myös Petralle hyvästä hoidosta ja tietojen päivittämisestä  ja onnea koirulin terveistä nivelistä, kyllä noillakin passaa harrastuksia jatkaa. Kesän päälle olis sitte tarkoitus myös minulla Hukka käyttää ja muutama muukin on ilmoittanut suunnittelevansa samaa.

Että tämmöistä tälle viikkoa. Lisää heti kun tapahtumia tulee. Loppuun vielä kuva rantapallosta rentouttavilla päiväunilla.