Niin ne vaan päivät vierii, ollaan jo menossa niin pitkällä että Nanalla tuli viikkoja täyteen eilettäin 7 ja Tinnillä toisesta astutuksesta 6. Vuorokausia Nanalla 50 nyt ja Tinnillä eka astutuksesta 45 ja mahat sen ku kasvaa ja ruoka maistuu. Eipä älynny mitata vyötäröä sillo ennen odotusta ja mitä ne nyt olis.Nanalla ku vielä tuo karva on nyt niin paksu, niin näyttää järjettömältä aika ajoin tuo maha ja tuntuu sillä jo vähä ahistunu oloki olevan väliin. Mutta reippaasti se tuolla matkassa kulkee ku ruokin illalla elukoita ja lenkilläki on käyny ihan normaalisti, tosin oon sitä nyt Tinnin kans kuletellu erikseen etteivät niin riehu koko sakilla. Niillä ku välillä menee vähä överiksi tuo homma, jos koko sakki mettä lenkillä yhessä mukana. Eihä se muute mittää, mutta ku nuo odottavatkaa ei malta sitte siitä hulluttelusta olla poissa ja niille voi sitte sattua jo vahinko jos huono tuuri sattuu, että parempi näin. Lissu, Tane ja Nabu saa sitte iha rauhassa oman lenkin riehua.

Nanan masukuvat tänään otettuna

Juu vaan mammoista vielä sen verran että annoin niille matolääkkeet , ihan vaan canexia, ku saivat ennen astutusta drontalit. Muu porukka sai myös silloin. Ei ollu ongelmia lääkityksen kans ku killi Pesosen ruokiin sekoittelin.Muutoin ne on tuossa pääasiassa kasvatellu mahojasa. Tosin Tinnin kans käytiin viime sunnuntaina eka kertaa verijäljellä!! Tiihosen Tiina (Tanen Tiina) opasti meitä ja tekasi jäljetki lauantaina valmiiksi ja sunnuntaina niitä sitte ajeltiin. Siellä oli meiän lisäksi Tiinan oma Sanni terrieri ja sitte nuori komea irlanninterrieri poika Boris. Oli kyllä tosi mielenkiintoista hommaa. Vähä mulla tietty jänskätti, että mitähä se Tinni verestä meinaa, vaikka muutoin mettähommissa niin tolokkuna onki. Jälki ei ollu ku jotai 10m pitkä, mutta siinä kyllä ihan tarpeeksi näki, mitä koira hommasta tykkää. Tarkkaan Tinni haisteli, todella tarkkaan eka lähtöä ja sitte eteni todella rauhallisesti ja määrätietoisesti eteenpäin hännän töröttäessä jäykkänä ylhäällä. Ja ilme oli hauska ku tultiin "kaadolle" joka oli poron sorkka. Pysähty sitä jännittyneenä tuijottamaan ja sitte ku siinä kehuttiin niin häntä alko vipattaa ja sittehä sitä kohta jo revittiin iha kunnolla. Mahtavaa hommaa, innostuin kyllä iha tosissaan, että iha varmasti ens keväänä hommaa jatketaan, kunhan kelit sallii. Tälle syksyä ei taideta enää tuon mahan kanssa mennä, ku ei nuo kelitkää enää parhaat mahdolliset. Että sellainen tyttö se tuo Tinni.

Tinnin masu kuvat, eka pysähtymätön häntä ja reppu maha

 

Mutta muihin asioihin vielä. Tuloksia on taas lapsoset tehneet ja niistä ensimmäisenä mainittakoon Axin (D-pentue) ja Kerkän Jorman hieno jälki tulos syysmyrskyssä. Axi ja Jorma kävivät haastavissa olosuhteissa hakemassa koularin JK2 mukavilla pisteillä 264. Tottis hienosti 83p., esineet täydet 30p. ja jälkiosuus 134p. Että hirveästi vaan onnea pojille, kyllä Nanan ja Taitsun passaa olla ylpeitä pojastaan.

Sitte Pommi (D-pentue myös) ja Kitsi (E-pentue) käväisivät viime sunnuntaina MH testissä ja molemmilla oikein mukavasti testi meni. Testi tulokset yritän saada sivuille mahollisimman pian, mutta löytyvät kyllä molempien blogeistaki varmasti. Kiitos Annelle ja Virpille mahottomasti.

Ja vielä terveys tuloksia. Tähti sai ne viralliset lonkka ja kyynär tulokset reipas viikko sitte ja todella mukavat tulokset tuli, tyttöselle lonkat A/B ja kyynäret 0/0 ja silmäthän oli tervee. Kyllä passaa tyttösen nyt kirmailla mm. siinä agilityssä. Kiitos kaunis Kaisalle terveys tietojen päivittämisestä.

Niin ja viimeksi unohtu kirjottaa, että Elani käväisi Norjasta saakka meitä tapaamassa Gerryn ja Toddin kans. Hieno tyttö Elanista on kasvanut, reipas kovasti isäänsä muistuttava tyttönen luonteeltaan ja olipa selvästi ominaisuuksia äiteestään Lissustaki. Ja Gerry ja Todd ne pysyy ikinuorina, oli todella mukava taas nähdä heitä, seuraavalla kerralla pitänee jo meillä Norjaan mennä piipahtamaan.

Ghosteye's Elani Dancing 1.5v

Ja mitähän sitä muuta.. nii hevoskauppojaki tässä ollaan hierottu, niistäpä sitte lissää kunhan asia ajankohtainen enempi, mutta että hulluus se on tämäki.. Alla kuva tulevasta Moonan kaverista.

 Ja loppukevennys Hilima vuohen kaunis hymy

Siinäpä ne taas viikon kuulumiset. Ens viikonloppuna Nabun kanssa mennään agilitykisoihin molempina päivinä, saas nähä mite se tällä kertaa..