Nabulla ne on varsinaiset onnenpäivät tänä keväänä, meinaan meillä on ollut täällä kyläilemässä Ruotsista saakka kaunis neitonen Nabun vieraana. Tällä kertaa ihan luvallinen morsian (-:

Kaunis morsian on nimeltään Crofter Holding's Liberty "Libby". Todella mukavan oloinen  neitokainen ja eipä ollenkaan hullumman näköinen työkoiraksi. Tulee loistavasti juttuun Tinnin kanssa ja samoin tykkää lapsista, kuten omat koirankin. Sidi ja Lissu hyväksyvät myös vieraan, mutta Nana...Nana on sitä mieltä että Libby vei nyt hänen miehen ja ei tykkää vierailijasta laisinkaan. Nooh se nyt ei ole ongelma, kun koiria ei ole pakko pitää samoissa tiloissa.  

Mutta palatakseni asiaan, Libby on astutettu nyt kolme kertaa Nabulla erittäin onnistuneesti. Koirulaisten ei tarvitse kuin nähdä toisensa, niin homma on hetkessä selvä (-: ...ehkä nyt ymmärrän, kuinka Nabu on onnistunut tekemään samat temput Lissun kanssa ...taitaa olla synnynnäinen "lahjakkuus" noissa hommissa (-: Libby astutetaan ainakin vielä kerran tänään, huomenna tiistaina Marianne ja Libby palaavat ruotsiin, toivottavasti Libbyn masu täynnä koirulaisten yhteisiä pennun alkuja.

Omat aivoni ovat joutuneet käymään hieman ylikapasiteetilla vieraan kielen vuoksi, joten tuntuu että tänään en hallitse edes suomenkieltä kunnolla, joten parempi kirjoitella juttuja lisää myöhemmin.

Alla kuva rakastavaisista...kuvista voi päätellä kuin "eläväisiä" kakaroita on tulossa..

1362469.jpg

1362470.jpg