Käytiin tänään näyttelyssä Kajaanissa Nabun ja Nanan, Sulon ja Maijan sekä Katrin kanssa. Ammattihändlerinä meillä oli kaikilla koirilla Katri Loukusa, Krisse tyttösen omistaja. Ja täyypä sanoa, että olipa mukava taas kattoa koirien iloista menoa, ku Katri  niin taidokkaasti hmm ei niin hyvin näyttelyyn koulutetut koirulit esitti. Heh ja kaikilla luki arvostelun lopussa HYVIN TREENATTU ESIINTYMÄÄN (-:, vaikka täytyy sanoa että ainakaa Nabua ja Nanaa ei sitte viime näyttelyn jälkeen oo treenattu. Joteska kyllä sillä esittäjällä on suuri merkitys näissäki pippaloissa. Katri onki tästedes varattu meiän vakio händleriksi (-:

Tässä olis koiruleitten arvostelut:

Sulo (Ghosteye's Dancing Phantom) Nanan kaunis lapsonen, ikää vajaat 9kk:

Reipas. Oikean mallinen. Tarpeeksi maskuliininen pentu, jonka raaja luusto voisi olla astetta voimakkaampi. Eloisa ilme. Kuonossa tarpeeksi voimaa. Hyvä kallo-osa. Tasaiset kulmautuneet raajat. Runkoa tulossa. Liikkuu erittäin hyvin, yhdenmukaisesti takaa ja sujuvalla sivuaskeleella. Miellyttävä käytös ja esiintyminen. Tuloksena uros Pen 2 ja KP

Nabu  (S Bar L Naboo)

Erittäin ryhdikäs ja eloisa teinipoika (-: Kaunis ylälinja ja kokoon sopivan vahva luusto. Pirteä ilme. Pää saa vielä miehistyä.Etuson kulmaukset ovat niukemmat kuin takaosa. Solakka runko. Askeleessa on hyvä pituus, mutta etuaskel on vielä hieman huolimaton ja korkea. Hyvin treenattu ja esiintyminen ja miellyttävä käytös. Tuloksena Nuo EH 3.  Alla Mielosen Annen ottama upea kuva meiän komiasta pojasta.

1186730.jpg

Nana (Ghosteye's Blueberry)

Erittäin miellyttävästi käyttäytyvä syvärunkoinen narttu, joka antaa erityisesti liikkeessä löysän vaikutelman. Narttumainen pää jossa erittäin kaunis ilme. Kaunis takaosa ja kauniit kulmaukset. Hyvin rakentunut myös edestä. Liikkuu yhdensuuntaisesti takaa ja hyvällä ulottuvuudella sivusta katsottuna. Tasapainoinen askellus, mutta selän pitäis olla kiinteämpi. ESITETÄÄN ERINOMAISESTI (hyvä Katri!!). Hyvälaatuinen karvepeite. Tuloksena AVO EH4

Hmm Nanan kauhian paksu turkki kyllä anto läskin vaikutelman ja laiskahko liikkuminen varmaan teki tuon löysän vaikutelman. Nana ku ei erityisesti noista näyttelyistä perusta... tullu isäänsä.

Alla kuva Naniksesta eilisellä lenkillä, huomatkaa komia kärppä panta kaulassa (-;

1186823.jpg

Että eipä hullummat arvostelut tällä erää. Tuomari Elena Ruskovaarasta täytyy sanoa, että olipa mukavan oloinen ja miellyttävä tuomari. Harvoin näkee hymyilevää tuomaria, ku eloisat aussikat vähä tekee omia kuvioitansa "tanssi lattialla" (-:  ja tosi kivasti antoi jokaiselle koiralle mahdollisuuden onnistua esiintymisessään. Tämä jos jokin on sitä vastinetta rahoille, vaikka ei aina pärjäiskää.

Nyt sitte ku on näytelmät käyty, joulusta ja uudesta vuodesta sekä harjoittelusta selvitty, niin maanantaina alkaa laihis ja Nabun kanssa ahkerat tottis treenit. Jäbä on ilmoitettu kisoihin tässä kevään päälle, joten jotaki tartteis nyt sitte tehä, jotta kehataan Pirittan arvosteltavaksi mennä ((-;

Tässäpä vielä eiliseltä lenkiltä kuva Lissusta, Nanasta ja Nabusta. Pakkanen vähä huurrutti turkkeja, jote erityisesti Lissu näyttää erityisen "kauniilta" karvanlähtöineen.

1186824.jpg